Prijslijst per 1 augustus 2021:

Behandeling

Prijs

Basis Gezichtsbehandeling 60 minuten

Reiniging van het gezicht, Epileren, Peeling/Dieptereiniging (verwijderen van onzuiverheden), Ontspannende massage (gezicht/decolleté/ nek/schouders), Masker, Afsluitende dag/nachtverzorging


€40,00

Uitgebreide Gezichtsbehandeling 90 minuten


Reiniging van het gezicht, Epileren, Peeling, Vapozone (om de huid te verwarmen en te verweken), Dieptereiniging (verwijderen van onzuiverheden), Ontspannende massage (gezicht/decolleté/nek/schouders), Masker, Afsluitende dag/nachtverzorging.


In deze behandeling is er meer tijd voor de dieptereiniging en de massage ten opzichte van de basis behandeling.

€48,50

Intensieve Gezichtsbehandeling


Reiniging van het gezicht, Epileren, Peeling, Vapozone (om de huid te verwarmen en te verweken), Dieptereiniging (verwijderen van onzuiverheden), Ontspannende massage (gezicht/decolleté/nek/schouders), Ampul/Serum, Masker, Afsluitende dag/nachtverzorging.


In deze behandeling wordt extra een ampul/serum toegevoegd met hoogwaardige ingrediënten om de behandeling nog intensiever te maken.

€ 53,50

"Coffee to Go Treatment"


Een heerlijke vochtinbrengende wellness behandeling met kalmerende melkproteïne en koffie-extract. De zoete geur streelt alle zintuigen en maakt de behandeling tot een aangename.


De behandeling bestaat uit:

Reiniging van het gezicht met Soft Cleansing Milk en Calming Tonic, Epileren, Dieptereiniging met Arabica Coffee Peeling / Verwijderen onzuiverheden, Werkstofconcentraat Coffee to Go Energizer, Ontspannende massage (gezicht/decolleté/nek/schouders), White Coffee Mask, Afsluitende oog-, lip- en dag/nachtverzorging

€ 55,00

"Grand Cru Treatment"


Een heerlijke luxe anti-aging behandeling met regenererende kracht van de druif. Rijk aan anti-oxidanten in druivenpitextract en bevordert de elasticiteit en hydratatie van de huid. Een luxe verwenmoment!

Na deze behandeling voelt en ziet uw huid er weer stralend uit!


De behandeling bestaat uit:

Reiniging van het gezicht met Soft Cleansing Milk en Calming Tonic, Epileren, Dieptereiniging met Grape Seed Peeling / Verwijderen onzuiverheden, Grand Cru Elixer, Ontspannende massage (gezicht/decolleté/nek/schouders) met Grand Cru Massage Gel, Grand Cru Masker, Afsluitende oog- en dag/nachtverzorging Caviar 

€ 58,50

Ontspannende voetreflexmassage inclusief voetenbad met magnesium


Tijdens een ontspannende voetreflexmassage worden de punten en zones op de voet gemasseerd die in verbinding staan met bepaalde lichaamsdelen en organen. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Voetreflexmassage is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest een geheel zijn. Lichamelijke klachten kunnen ontstaan door emoties en stress, maar andersom kunnen emoties en stress ook het gevolg zijn van lichamelijke klachten.

€ 45,00

Metamorfosemassage inclusief voetenbad met magnesium


Metamorfosemassage is een zachte behandeling die bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. Door dit reflexgebied te behandelen kunnen blokkades herkend en losgelaten worden. Deze massage heeft een diepgaand ontspannend effect. De energie gaat beter stromen en (nog niet verwerkte) emoties kunnen worden losgelaten. Het leidt tot bewustwording en zorgt voor evenwicht in lichaam en geest.

Metamorfosemassage is geschikt voor iedereen, baby’s, kinderen en volwassenen en kan altijd en overal worden toegepast. Bijvoorbeeld bij spanningen, ADHD, concentratieproblemen, slaapproblemen, autisme, hormonale klachten, het verwerken van trauma's en rouwverwerking en in het laatste levensstadium. Ook als iemand geen klachten heeft is de Metamorfosemassage een heerlijke ontspannende massage om te ondergaan.

€ 45,00

De allernieuwste seizoensbehandeling van Malu Wilz is nu te boeken.

De Coffee To Go treatment is een gezichtsbehandeling voor ieder huidtype die het effect van koffie-extract met een smoothing melkproteïne combineert.

Het verhoogt het energieniveau en de vitaliteit van de huidcellen en heeft een verfrissende werking op de huid.

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een peeling met koffiedeeltjes, een opvullend ampul met koffie-extract en een kalmerend masker op basis van melkproteïne.


Je kunt kiezen uit verschillende treatments:


"1001 Relaxing Moments Treatment" € 48,50

Een sensuele reis naar de wereld van 1001 nacht. Deze nieuwe behandeling ontvoert je naar een oriëntaalse wereld met een bloemige/kruidige geurcreatie.


De celbescherming, de versteviging van de contouren en versoepeling van ruwe huidgedeelten staan hierin centraal. Laat je ontvoeren naar de spannende wereld van de Arabische sprookjes.


Een rijk crèmemasker en een heerlijke massage met een weldadige olie geeft je een oase van welzijn en ontspanning.