Beste klanten!

Ik kijk er naar uit om u weer te mogen ontvangen in mijn schoonheidssalon.

Hieronder vindt u mijn protocol “Corona beleid”. Hierin staat beschreven hoe ik als schoonheidssalon zal omgaan met de situatie rondom het Corona virus.

Het is van belang dat u deze goed doorneemt voordat u een bezoek brengt aan de schoonheidssalon. Ik vertrouw op uw medewerking hierin.

De nieuwe werkwijze zal voor beide partijen best even wennen zijn en het contact zal minder persoonlijk zijn dan u van mij gewend bent, maar veiligheid voor alles. Ik ga in ieder geval mijn uiterste best doen om het zo snel mogelijk weer als vertrouwd aan te laten voelen!

Ik hoop dat alles duidelijk zal zijn. Mocht u vragen hebben over het protocol kunt u uiteraard contact met mij opnemen.

Het is voor iedereen nieuw, maar we moeten het samen doen.

Bedankt voor uw begrip!

Protocol beleid Corona

Zo maken we er samen het beste van

Dit protocol is opgesteld door Schoonheidssalon Lique’s Beauty Boutique.

De inhoud is gebaseerd op de algemene maatregelen die van kracht zijn volgens het RIVM en het COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten.

Dit protocol dient als handleiding voor zowel de schoonheidsspecialiste als alle bezoekende klanten. In dit protocol wordt ingegaan op een aantal zaken, zodat de salon weer veilig open kan gaan.

Dit protocol zal aangepast worden naar aanleiding van ervaringen uit de praktijk.

--Versie 11-05-2020--

Opgestelde richtlijnen volgens het RIVM

Specifiek zijn de volgende maatregelen van kracht:

Voor zowel de schoonheidsspecialiste als klant geldt dat zij thuisblijven en uitzieken bij één van de volgende klachten:

Neusverkoudheid

Loopneus

Niezen

Keelpijn

Lichte hoest

Verhoging (tot 38°C)

Koorts (vanaf 38°C)

Benauwdheidsklachten

Als er iemand in de thuissituatie van de eigenaar of klant koorts heeft (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten, blijft hij/zij thuis.

Voor zowel de schoonheidsspecialiste als klant geldt: neem iedere keer (voorafgaand aan uw bezoek van de salon) uw temperatuur op.

Plan van aanpak

Voorafgaand aan uw bezoek


De schoonheidsspecialiste werkt uitsluitend op afspraak. Kom alstublieft op tijd.

Niet te vroeg maar ook niet te laat. Maximaal 5 minuten voor de afspraak zodat er een soepele doorstroming bij wisseling van klanten kan plaats vinden, en waarbij er onderling tussen de klanten aan de 1,5 meter kan worden voldaan.

Tijdens uw bezoek

U volgt de aanwijzingen op van de schoonheidsspecialiste.

Bij binnenkomst gebruikt u desinfecterende gel, deze zal de schoonheidsspecialiste zelf in uw handen geven zodat u ermee kan wassen.

Er worden geen handen geschud.

Er vindt een korte intake plaats en de gezondheidsregels worden besproken. U komt alléén naar de salon. Heeft u begeleiding nodig, dan mag u 1 persoon als begeleiding meenemen (maar alleen na nadrukkelijke toestemming van de schoonheidsspecialiste).

Gebruik de kapstok beneden bij binnenkomst niet.


Uw jas en/of tas hangt u zelf in de salon aan de kapstok, evenals uw kleding wanneer dit nodig is voor uw behandeling. De kapstok en kledinghangers zullen na elke klant gereinigd worden.

Gebruik van het toilet alleen in nood toegestaan, gelieve zo weinig mogelijk deuren/objecten etc. aan te raken, deze zullen dan na elk bezoek gereinigd moeten worden.

Bij de start van de behandeling zal de schoonheidsspecialiste de handen wassen, en tijdens de behandeling wanneer noodzakelijk.

De schoonheidsspecialiste zal tijdens de behandeling persoonlijke beschermingsmiddelen gebruiken, daar waar het RIVM/de overheid dit adviseert.

Einde van uw bezoek

Pak zelf uw kleding en/of persoonlijke eigendommen.

U betaalt zoveel als mogelijk contactloos (tot € 50,00) via pinautomaat of met een betaalverzoek. Moet u toch gebruik maken van uw pincode dan zal het pinapparaat direct daarna weer gereinigd worden.

U wast uw handen met desinfecterende hand gel bij vertrek.

Ik wil iedereen bedanken voor het doornemen van deze uitgebreide informatie.

Mocht u nog vragen hebben dan ben ik bereikbaar via whatsapp / 06-12143354, mail / [email protected] of telefonisch aanspreekbaar.

DIPLOMA GEWICHTSCONSULENT

Inmiddels ben ik in het bezit van het diploma Gewichtsconsulent.

Ik heb de opleiding gevolgd bij Aalo en heb examen gedaan bij TCI.

'INSTANTLY AGELESS' VERKRIJGBAAR IN DE SALON!

Instantly Ageless is een krachtige anti-rimpel microcrème die de tekenen van veroudering snel en effectief teniet doet. Het werkt zo snel dat het u versteld zal doen staan!

Het is een krachtig lichtgewicht serum dat de strijd aangaat tegen fijne lijntjes, rimpels, poriën en zwelling onder de ogen, en dat in slechts 3-5 minuten!

Instantly Ageless werkt tot wel 6-8 uur per dag met slechts 1 keer aanbrengen!

Het is veilig, zeer effectief en geurvrij.

6 Redenen om Instantly Ageless te kopen & te proberen!

- Geweldige resultaten zonder dure Botoxbehandelingen of operaties!

- Vermindert fijne lijntjes en rimpels zichtbaar snel.

- Laat donkere kringen en zwellingen onder de ogen verdwijnen in 3-5 minuten.

- Minimaliseert zichtbare poriën en na verloop van tijd zelfs sommige acnelittekens.

- Helpt bij het creëren van een egale huidtextuur, perfect als basis voor make-up.

- Matteert de huid voor een egale finishing touch.

1 Pipet € 5,00 (1 pipet is goed voor 3-4 behandelingen)

5 Pipetten € 20,00

25 Pipetten € 95,00

GEBRUIKSAANWIJZING:


Breng een druppel Instantly Ageless deppend (niet smerend) dun aan op de huid. Laat het vochtig op de huid zitten (wapper eventueel een beetje met uw handen of een kaartje, hoe sneller het intrekt hoe beter) en zorg dat u 2-3 minuten uitdrukkingsloos blijft terwijl het product zijn werk doet voor het beste resultaat. Als u teveel van het product gebruikt kan het wit uitslaan op de huid, dit kunt u dan verwijderen met een vochtig watje. Het is daarom ook belangrijk minimaal van dit product te gebruikten.


Let op! Het product werkt het beste op een gehydrateerde schone huid, dus na uw hydraterende crème. Laat de crème eerst wel even intrekken voordat u Instantly Ageless aanbrengt.

Resultaten zijn niet permanent, 6-8 uur gemiddeld afhankelijk van huidtype, leeftijd en diepte van de rimpel.


Erg mooi product om elke dag aan uw basisverzorging toe te voegen. Of voor eenmalig gebruik bijvoorbeeld voor een bruiloft of een feestje.


In onderstaand filmpje kunt u zien hoe het werkt!


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9g1As1cBjGY

1 SEPTEMBER 2015

20 JAAR

LIQUE'S BEAUTY BOUTIQUE!

Advertentie in de krant!